mobilmeny
Bønes Basketballklubb - alltid på banen!
Bønes Basketballklubb - alltid på banen!
Du er her: Forside > Lag > U19 Gutter

Gutter 98 i Pirates Cup 2012

Spillere og lagledere i Bønes U14 / G98 hadde en kjempefin helg i Kristiansand den 25.-27. mai. Alle var fornøyde med Pirates Cup både sportslig og sosialt.

28.05.2012

Resultatmessig gikk det bedre enn vi kunne håpet på forhånd - tre strake og klare seire i puljespillet betød kvartfinaleplass. Lagene vi møtte var alle nye for oss og vi visste ikke hva vi kunne forvente. Det ble 25-9 mot Frisinn, 26-5 mot Stavanger 1, og 26-15 mot danske Brønderslev 2.

I kvarten røk vi imidlertid 16-24 for Ullern, som hadde valgt å toppe laget i sluttspillkampene. Kampforberedelsene ble ikke helt som de burde fordi laglederne hadde lest feil på kampoppsettet, men vi tapte nok uansett for et bedre lag.

Vi fikk også tid til andre aktiviteter mellom kampene. På lørdag var vi på Bystranden og badet i sjøen (kaldt), og guttene var på cup-arrangement på Caledonien om kvelden. Søndag fikk vi tid til å dra på Badelandet ved Dyreparken siden vi røk ut i kvarten. Ikke noe dårlig bytte egentlig!

Selv om laglederne har en del tilbakemeldinger til arrangørene angående kampavvikling, transport, hotell, dømming, informasjon m.m., så hadde vi en kjempehelg i Kristiansand. Alle guttene svarte et klart ja på om de blir med neste år, om vi skulle satse på samme cupen igjen i 2013.

Her er noen bilder fra helgen:

Fredag: Bønes - Frisinn 25-9

Lørdag formiddag - Walkabout i Kristiansand, ved småbåthavnen

Lørdag: Bønes - Stavanger 1 26-5

Lørdag: vår tur å spille snart?

Bønes - Brønderslev 2 26 - 15 ca.

1 - 2- 3 - BØNES !!!

Søndag: Ullern - Bønes 24-16

Søndag: i Badeland

 

Meny